024-2340051

Het Team

Wij stellen ons graag even voor

Wij zijn Floor de Jong & Sanne Janssen, oprichters van VIT Osteopathie. Tijdens de opleiding fysiotherapie hebben wij elkaar ontmoet. We hadden meteen een klik. Onze leergierigheid, interesses en drang tot ondernemen verbinden ons met elkaar. Tijdens de opleiding osteopathie ontstond het plan om samen een praktijk te starten. Begin 2023 zijn we gestart met VIT Osteopathie (in samenwerking met het team van VIT Fysiotherapie). Daarnaast zijn we allebei één dag in de week werkzaam als osteopaat bij Osteopathie Vossen in Groesbeek. Op dit moment zijn wij ons verder aan het verdiepen in het vakgebied osteopathie bij baby’s & kinderen met een 2-jarige opleiding. Daarnaast staan er ook nog een hoop interessante cursussen en opleidingen op de planning. Zo blijven wij onszelf ontwikkelen. Wij hopen je snel te zien bij VIT Osteopathie!

Wil je meer weten over ons of heb je interesse in een samenwerking? Wij komen graag met je in contact!

Floor & Sanne 

De gezichten achter VIT Osteopathie

Waarom de naam VIT?

VIT is ontstaan uit de termen Fit en Vitaliteit. Fit zijn en jezelf vitaal voelen zonder (pijn)klachten, is waar wij naar streven. Samen gaan we kijken naar jouw specifieke doelen. Om deze doelen te bereiken hebben we aandacht voor meerdere aspecten: bewegen, ontspanning, slaap, voeding, zingeving en sociaal welbevinden. Onze werkwijze is gericht op de verbinding tussen deze aspecten. Op welke onderdelen de focus moet liggen? Daar gaan wij samen met jou naar op zoek!

Samenwerkingsparnters

Om optimale zorg te kunnen leveren werken wij graag samen. De fysiotherapeuten en personal trainer van VIT spreken wij dagelijks. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen wij indien nodig gemakkelijk overleggen. Daarnaast hebben wij nauw contact met andere disciplines. Mocht je vragen hebben over een van deze samenwerkingen, laat het ons weten!

FLOOR DE JONG

Plan hier een afspraak met mij.

SANNE JANSSEN