024-2340051

Floor de Jong

Osteopaat D.O. - MSc.

Over FLOOR

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en gefascineerd in de werking van het menselijk lichaam. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Deze studie heeft mij een goede basis gegeven. Echter merkte ik dat ik met veel vragen bleef zitten; waarom komen bepaalde klachten steeds weer terug? In die tijd maakte ik kennis met osteopathie. Ik was meteen verkocht! De missende puzzelstukjes vielen eindelijk op zijn plek.


In 2018 ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut bij Strengers & Dubbers Fysiotherapeuten (nu VIT Fysiotherapie) gestart met de opleiding osteopathie. De opleiding heb ik gevolgd aan The International Academy of Osteopathy (IAO) in Zeist in samenwerking met Buckinghamshire New University. Na vier jaar met veel plezier en passie te hebben gestudeerd, heb ik in juni 2022 mijn Master of Science mogen ontvangen. Om deze te behalen heb ik onderzoek gedaan naar het effect van manuele viscerale technieken op gastro-intestinale klachten bij vrouwen met het prikkelbare darm syndroom.


Ik blijf leergierig en wil mijzelf graag verder ontwikkelen. Daarom staan er ook voor het komende jaar weer cursussen en opleidingen gepland. Heb je nog vragen over mij of over osteopathie? Stel ze gerust! Ik kom graag met je in contact om je vragen te beantwoorden!

Osteopaat Floor de Jong van team VIT Osteopathie Nijmegen en Cuijk.

Opleidingen en cursusssen

Floor heeft de volgende opleidingen en cursussen gevolgd;

2023 – heden: Osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen – Panta Rhei


2023: Baby Basics – Happy baby coach

 

2018 – 2022: Osteopathie – International Academy of Osteopathie (IAO) & Buckinghamshire New University (BNU)


2013 – 2017: Fysiotherapie – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)Benieuwd naar andere collega's?