024-2340051

Afspraak

Maak hier direct een afspraak op één van onze locaties

 

 

 

 

VIT Osteopathie is gevestigd in Nijmegen en Cuijk. Op beide locaties kan je bij onze osteopaten Floor en Sanne terecht voor een osteopathische behandeling. Een consult duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Het wordt gewaardeerd als je 5 minuten van te voren aanwezig bent. Je kunt daarbij plaatsnemen in de wachtruimte. Voor meer informatie, klik hier

 

Bij VIT is het mogelijk om online een afspraak in te plannen. Door hierboven te klikken op de juiste locatie, krijg je de beschikbare tijden te zien. Ook is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. 

 

 

 

 

Afspraak osteopathie bij Floor in Cuijk


Twijfel je nog?

Bekijk dan hier met welke klachten wij jou kunnen helpen of neem telefonisch contact met ons op! Ervaringen van anderen

Claire
Lees verder
Ik ben meerdere malen bij Sanne geweest vanwege rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Ik was elke keer super tevreden! De pijnklachten namen af en ik kreeg goede tips mee voor thuis.
Kaja
Lees verder
Ik ben al voor veel verschillende soorten klachten behandeld door Floor, zij kijkt met zorg mee naar de symptomen en gaat op zoek naar de oorzaak. Wat ik erg prettig vindt is dat ze mij ook meeneemt in haar denk patroon en ze geeft ook telkens aan wat ze doet en wat voor een effect dit zou kunnen hebben. Dit ervaar ik als zeer prettig en zou iedereen een behandeling hier aanraden!
Kim
Lees verder
Ik kwam in behandeling bij Sanne vanwege veel pijnklachten aan mijn schouder. Ik had hier veel hinder van in mijn dagelijkse leven. Sanne heeft mij enkele keren behandeld met heel goed effect! Ze kijkt naar het grotere geheel ipv alleen de schouder en is heel prettig en laagdrempelig in het contact. Mijn klachten zijn dankzij Sanne helemaal over!
Sem
Lees verder
Heel tevreden! Fijne behandelingen en een goed resultaat. Floor kijkt verder dan alleen naar de 'klacht', waardoor je ook echt blijvend effect ziet. Daarnaast merk je dat Floor ook echt kennis en passie voor haar vak heeft.