024-2340051

Contact

Hoe kun je ons bereiken?

Contactgegevens

 

Openingstijden

 
  • Maandag 
  • Dinsdag
  • Woensdag 
  • Donderdag 
  • Vrijdag 

Indien je buiten deze tijden een afspraak wilt maken is dat in sommige gevallen ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met de praktijk.

Locaties

Locatie Nijmegen

LOCATIE NIJMEGEN

Wolfskuilseweg 269
6542 AA Nijmegen
ROUTE

Locatie Cuijk

LOCATIE CUIJK

Gezondheidscentrum Mediplein
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk

ROUTE

Veelgestelde vragen

Nee, voor osteopathie heb je geen verwijzing nodig. Je kunt zelf direct een afspraak maken. In sommige gevallen is overleg met de arts gewenst. Dit zal alleen plaatsvinden wanneer jij hier toestemming voor geeft.

Hoe vaak een osteopaat behandeld, hangt af van de klachten. De behandelfrequentie van osteopathie ligt in vergelijking met bijvoorbeeld fysiotherapie een stuk lager, omdat er vaak een langere tijd tussen de behandelingen zit. Zo geven we het lichaam de kans om zelf te herstellen.

Wij kijken graag ook preventief mee om eventuele klachten in de toekomst te voorkomen. Door de beweeglijkheid van alle structuren in het lichaam te controleren en te herstellen waar nodig, proberen we blessures te voorkomen. Dit zullen we indien nodig (en gewenst) combineren met leefstijladviezen.

Wij behandelen uiteenlopende klachten. Als je twijfelt of wij iets voor jou kunnen beteken, mag je altijd eerst contact opnemen. Telefonisch of via e-mail kunnen wij alvast met je meedenken. Soms kan het zijn dat het goed is om eerst bij een arts langs te gaan. Ook kan het zijn dat er een andere discipline beter voor jou klachten geschikt is. Wij denken graag met je mee!

Nee, jouw eigen risico wordt niet aangesproken met osteopathie. Afhankelijk van jouw verzekering krijg je wel of geen vergoeding voor osteopathie. Voor meer informatie klik hier.

Een behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten. Dit is inclusief het maken van een eventuele vervolg afspraak.