024-2340051

Osteopaat CuijkOsteopathie in regio Cuijk

De praktijk van VIT Osteopathie is gevestigd in gezondheidscentrum Mediplein, in het centrum van Cuijk. Onze praktijk in Cuijk is goed te bereiken vanuit omliggende dorpen zoals Boxmeer, Grave, Sint Anthonis, Mill, Gennep, Milsbeek, Heumen en Malden. Daarnaast hebben wij een locatie in Nijmegen-West. Beide locaties zijn goed toegankelijk met de auto, fiets en openbaar vervoer. 

Osteopathie CuijkOsteopathie

Osteopathie is een manuele (hands-on) behandelwijze die het menselijk lichaam als één geheel benaderd. Alles in het lichaam moet kunnen bewegen; niet alleen spieren en gewrichten, maar ook organen, bindweefsel, bloedvaten, zenuwen en lymfevaten. Door een operatie, ongeluk, ziekte, overbelasting of verkeerde leefstijl kunnen alle weefsels in het lichaam beweeglijkheid verliezen. Als osteopaat gaan we opzoek naar welke weefsels er bewegingsverlies vertonen om deze vervolgens te behandelen. Bij VIT Osteopathie kan je terecht met verschillende lichamelijke klachten.  Persoonlijke behandeling osteopathie

Bij VIT Osteopathie Cuijk bestaat de behandeling voornamelijk uit manuele technieken en adviezen. Hierbij hebben wij persoonlijke aandacht voor beweging, ontspanning, voeding, slaap, zingeving en sociaal welbevinden. Onze werkwijze is gericht op de verbinding tussen deze aspecten. Door met een brede visie naar het lichaam te kijken, proberen we de oorzaak van de klachten te achterhalen en te behandelen. De plek waar de klacht zich uit, is namelijk niet altijd de oorzaak van de klacht. Regelmatig is het helpend om daarbij samen te werken met andere zorgprofessionals. VIT Osteopathie werkt dan ook graag samen met verschillende disciplines. 

 


VIT Osteopathie Cuijk

VIT is ontstaan uit de termen Fit en Vitaliteit. Fit zijn en jezelf vitaal voelen zonder (pijn)klachten, is waar wij naar streven. Van maandag t/m vrijdag zijn wij werkzaam in Cuijk en in Nijmegen. Onze beschikbaarheid is zichtbaar in de online agenda. Indien je geen passende datum of tijd kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

 

Je kan VIT Osteopathie vinden op:

Locatie Cuijk: Smidstraat 30, 5431 BH Cuijk

Telefoonnummer: 024-2340051

E-mailadres: info@vitosteopathie.nl